Ελληνική Coca Cola: Ο Κόκκινος Κώλος Υποψήφιος

“Είναι παρθένα; Θέλω παρθένα”.
“Φυσικά. Γάµα την από τον κώλο πρώτα”.
“Κι αν ουρλιάξει;”
“Χτύπα την. Πρέπει να µάθει να φέρεται.
Πρέπει να την εκπαιδεύσεις.
Κοστίζει όµως παραπάνω µια παρθένα. Μόλις ήρθε από τη Σοβιετική Ένωση. 17
χρονών.
Ωραία”.
“Ωραία”.
“Και ο κώλος, θα σου κοστίσει παραπάνω”.
“Φυσικά. Κι είναι η πρώτη της φορά.
Τη θέλω χωρίς καπότα”.
“Ορίστε; Αυτό είναι πολύ ακριβό”.
“Θέλω να τη νιώσω. Χωρίς καπότα”.
“Θα σου κοστίσει παραπάνω”.
“Εντάξει”.
“Εντάξει, κάτσε να στα γράψω…αυτό είναι το κόστος”.
“Εντάξει”.
“Μείνε εδώ, κάποιος θα έρθει να σε φωνάξει.
Όταν τη γαµήσεις από τον κώλο, γάµα τη δυνατά. Θα πρέπει να της δείξεις τι θέλει
ένας αληθινός άντρας”.
“Εντάξει”.
(“Κουταµάρες. Φυσικά θα µατώσει και θα νοµίζει πως είναι παρθένα. Βλάκας”).

Λοιπόν, έτσι έχουν τα πράγµατα. Την απήγαγαν µε ένα αυτοκίνητο, της πρόσφεραν δουλειά σαν µοντέλο ή σερβιτόρα σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που “αγαπάει τις Ρωσίδες, ΜΑΛΙΣΤΑ!” “Αλλά πρέπει να µου δώσεις ένα γράµµα από τον πατέρα σου”. Κι έτσι έρχονται πλαστά γράµµατα από τις τρεις καλύτερες φίλες που θα τα καταφέρουν στην Αθήνα. “Κούκλες, να δω τα διαβατήριά σας. Πρέπει να σιγουρευτώ πως δεν είστε από την Ουγγαρία. Η Ελλάδα αυτή την εποχή έχει προβλήµατα µε τους Ούγγρους. Εντάξει, ευχαριστώ”.

Το φορτηγό διασχίζει τη νύχτα, και µετά το φέρι και πάλι το φορτηγό και όταν ξυπνάνε είναι παρκαρισµένες µπροστά από ένα κτήριο που δεν έχει καµία επιγραφή εκτός από µια πινακίδα “Ιδιωτική περιοχή” στα Ελληνικά. “Πού είµαστε;” “Είστε στο ξενοδοχείο, από τη µεριά της κουζίνας”.Μπαίνουν στο κτήριο και βλέπουν ένα σκοτεινό δωµάτιο και πάνω στα σκαλιά υπάρχουν κι άλλα σκοτεινά δωµάτια, µόνο που τώρα ακούγονται ήχοι από άλλα κορίτσια. Φωνές αντρών και γυναικών. Κι εδώ αρχίζει η Κόλαση”.

Χωρίς χαρτιά. Χωρίς διαφυγή.

Να ʻμαστε πάλι με το στίγμα του HIV στην Ελλάδα. Θυμάμαι όταν αγόρια έρχονταν στην Ελλάδα για να σπουδάσουν τέχνες ή θέατρο, τα έβαζαν μερικές φορές να κάνουν τεστ για HIV. Εάν ερχόσουν στην.

Ελλάδα για να παίξεις ποδόσφαιρο, κατά πάσα πιθανότητα δεν ήσουν βρωµοπούστης. Το θέμα είναι: είναι η Ελλάδα περισσότερο ομοφοβική απʼ ό,τι HIV-φοβική ή το ανάποδο.

Έσφιγγαν τον κλοιό στους ομοφυλόφιλους ελέγχοντάς τους ή απειλώντας πως θα τους ελέγξουν ή έσφιγγαν τον κλοιό στον HIV φοβίζοντας τους ομοφυλόφιλους; Δύσκολο να πει κανείς.

Φοβούνται περισσότερο τις μετανάστριες πόρνες και τους μετανάστες ναρκομανείς ή το ίδιο το HIV; Δύσκολο να πει κανείς. Θα έλεγα πως δεν τους καίγεται καρφί για κανένα από αυτά. Αλλά είναι καιρός εκλογών και το µίσος έχει αγριέψει, κι αυτός είναι ένας καλός τρόπος να αποκρούσουν τους όσους τους κατηγορούν για τα χιλιάδες κακά που έκαναν στους πολίτες της Ελλάδας—µε µεγαλύτερο έγκληµα πως καταχράστηκαν (δηλαδή ‘έκλεψαν’) τα λεφτά τους.

Έλα τώρα, το Ποτέ την Κυριακή ήταν η δημοφιλέστερη ταινία της εποχής της.

Η Ελλάδα και οι πόρνες; Η Ελλάδα και οι Σπαρτιάτες πολεμιστές.

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ.

Οι οραματίστριες και μορφωμένες πόρνες ήταν οι καλύτεροι σύντροφοι των αντρών (γυναίκες ΚΑΙ άντρες).

Και ο Σπαρτιάτης πολεμιστής απήγαγε ένα αγόρι όταν δεν το έδινε η οικογένειά του, για να εκπαιδεύσει τον εραστή που θα δεχόταν να σκοτωθεί γιʼ αυτόν.

Οι εραστές στην πρώτη γραμμή ήταν μια πολύ αποτελεσματική λύση για το φόβο. Ας µην ξαναγράψουµε την
ιστορία.

Ας επιστρέψουµε στην καταστροφή της Ελλάδας και των ανθρώπων της από τους πλούσιους.

Μπορούμε να βασιστούμε σε δευτεροκλασάτες μεθόδους για την ανάκαμψη της κρατικής οικονομίας —κάψιμο των παλιών ιδιοκτησιών για να χτιστούν κι άλλα ξενοδοχεία για τουρίστες, στόχευση των μεταναστών για να αποσπαστεί η προσοχή από τα μεγαλύτερα προβλήματα—από την κλοπή του λαού από την ίδια του την κυβέρνηση. Κάθε χώρα του Τρίτου Κόσμου το ξέρει αυτό για την Ελλάδα.

Κάθε χώρα του Τρίτου Κόσμου το καταλάβαινε πάντα αυτό για την Ελλάδα. Στο κάτω- κάτω, η Ελλάδα είναι μία χώρα του Τρίτου Κόσμου, ΔΕΝ είναι Ευρωπαϊκή χώρα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Φταίνε οι πλούσιοι Έλληνες που πλάσαραν την Ελλάδα σαν πλούσια χώρα κατά τους Ολυμπιακούς. Όλα αυτά τα δάνεια της τελευταίας στιγµής! Ποιους νόμιζαν ότι κορόιδευαν; Σίγουρα όχι την Αμερική ούτε την Ευρωπαϊκή Ένωση που πάντα αντιμετώπιζαν την Ελλάδα σας απόπατο και σαν μπουρδέλο.Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα είναι παιδί της Μικράς Ασίας, απείρως πιο γοητευτικής από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πόλη. Είναι πολύ αρχαία για να είναι Ευρώπη, και έτσι η πάταξη των αρχαίων παραδόσεων της πορνείας από τους ντόπιους και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το μεγαλύτερο μέτωπο που μπορεί κανείς να φανταστεί. Η Κόρινθος και τα ξενοδοχεία με τις τραβεστί πόρνες; Έζησα σε ένα από αυτά το 1981, για το θεό. Και δεν γινόταν καμία προσπάθεια να
συγκαλυφθεί η ύπαρξή του!

Και μήπως θα πρέπει να πιστέψω πως μολονότι η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελλάδα όλο αυτό το σκάνδαλο αφορά μπουρδέλα που δεν έχουν άδεια λειτουργίας; Ας μην μπερδεύουμε το λαό της Ελλάδας με την αστυνομία, την κυβέρνηση ή τους πάμπλουτους. Οι φτωχοί της Ελλάδας ποτέ δεν ήθελαν τους Ολυμπιακούς. Ήξεραν πως θα έπρεπε να φύγουν από την πόλη εκείνες τις μέρες, μαζί με τις πουτάνες και τα αδέσποτα γατιά – αυτές πήγαν στην Κύπρο κι αυτά δολοφονήθηκαν. (Δεν είναι αστείο που όταν οι γυναίκες γελάνε οι άντρες λένε πως κάνουν σαν γατάκια; Το γέλιο σημαίνει μάλλον πως συνωμοτούν κατά των αντρών όπως οι Αρχαίες αδερφές μας όταν εμείς κάναμε κουμάντο).

Ποιος μπορεί να το ξέρει καλύτερα από μια Ελληνίδα που γεννήθηκε στην Αμερική; Μόνο οι βαθύπλουτοι αναφέρονται από τους περισσότερους Ελληνοαμερικανούς και η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία καυχιέται που δεν θα χρειάζεται πια να είναι οι Έλληνες μέλη σε μερικά χρόνια.

Οι μελετητές της ελληνικής γενοκτονίας, οι επιστήμονες, οι ριζοσπάστες ακτιβιστές Έλληνες, οι καλλιτέχνες που δεν ζωγραφίζουν χταπόδια για το Ωνάσσειο Ίδρυμα (που είναι το αντίστοιχο ενός ελληνικού τουριστικού οργανισμού) είναι μισητοί. Κι έτσι τώρα έχουμε κάτι τόσο προφανές που θα έπρεπε να ντροπιάζει τους πλούσιους άντρες πολίτες, πολλοί από τους οποίους έχουν ερωμένη ή ακόμα και πουτάνα κάπου. Σιγά το πράμα. Ποιος νοιάζεται; Όχι εγώ.

Εκτός εάν ο άντρας, που δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό, φέρνει το αφροδίσιο στη γυναίκα του.

Θα πρέπει να τιμωρηθεί γιʼ αυτό.

Ο πελάτης πρέπει να τιμωρείται που επειδή δεν φοράει προφυλακτικό μολύνεται από ένα από τα αμέτρητα αφροδίσια και κατηγορεί την πόρνη με την οποία δεν φόρεσε προφυλακτικό λέγοντας “με κόλλησε HIV!” Φυσικά μωρό μου, κατά πάσα πιθανότητα κόλλησες γονόρροια και την κόλλησες και στη γυναίκα σου και τώρα θέλεις να εκδικηθείς δείχνοντας την πουτάνα και καταδικάζοντάς την ισόβια για φόνο. Φυσικά δεν θα αναφέρεις τον άντρα που είπε πως αν αρνηθεί, θα τη δείρει άσχηµα. Φυσικά δεν σε νοιάζει που κατά πάσα πιθανότητα βιάστηκε και µολύνθηκε από τον δουλέµπορο που την έφερε στην Ελλάδα και είναι µάλλον ήδη εθισµένη στα ναρκωτικά επειδή οι εθισµένες ελέγχονται εύκολα. Εσύ, µε το µικρό θλιβερό πουλί που δεν σου σηκώνεται µε καπότα και ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ για να µη φορέσεις.

Άρα, μετανάστρια πόρνη με HIV; Απίστευτο. Επιτέλους μπορούμε να δείξουμε με το δάχτυλό κάποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟ. Μία μάγισσα που είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος που χρειαζόμαστε για το χάος, αφού η Ελλάδα έγινε ένας κερδοσκόπος που κλέβει τους άνεργους.

Ω μα φυσικά, τι μύθος. Κανείς δεν θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά.Για το θεό, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΣΚΥΛΑ που μόλυνε ένα μέλος της ΠΟΛΗΣ.

Φυσικά, φιλαράκι: ποιος κάνει τις πιο βρώμικες δουλειές σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα; Οι μετανάστες ΠΑΝΤΑ, όπως έκαναν και οι πρόσφυγες από τη Σμύρνη το 1922, που δεν μιλούσαν ελληνικά: ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ!!!!!

ζούσαν σε καταγώγια και μάθαιναν στους Έλληνες τη μουσική που θα γραφόταν στην ιστορία με το όνομα ρεμπέτικα.

Φυσικά, φιλαράκι.

Σου καθάριζε την τουαλέτα, και δική του δεν είχε, κι αν έκανε τίποτα για το οποίο ήθελες να τον καταδικάσεις, τον έβαζες να φάει τα σκατά σου, αλλιώς θα τον κάρφωνες.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.

Νεκρή Γάτα στη Γραμμή, φίλε.
Οι γάτες ουρλιάζουν σαν πουτάνες που γελάνε.
Φυλάξου!
ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!

της DIamanda Galas
13 Μαΐου 2012, ΗΠΑ